Tuinaanleg

Ontwerp je droomtuin...

Heeft u een nieuwbouwhuis waar de tuin nog moet worden aangelegd? Of is de tuin van uw bedrijf toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Johan Steenks aan het goede adres.

 

Tuinaanleg voor particulieren

Nieuwbouwhuizen worden vaak opgeleverd met een berg zand op de plaats waar ooit een tuin moet komen. Natuurlijk bent u in het begin vooral druk met de inrichting van uw nieuwe huis. De berg zand die steeds naar binnen waait is van later zorg.

Voor de aanleg van je droomtuin heb je een goed doordacht plan nodig. Waar plaats je het terras, wat voor soort beplanting, maar vergeet ook niet de afvoer van het regenwater, etc. etc.

Hoveniersbedrijf Johan Steenks haalt die zorg van uw schouders. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen. Daarbij adviseren we u uitgebreid over de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een ontwerp voor uw nieuwe tuin. Als ons ontwerp u bevalt, zorgen wij voor de tuinaanleg.

 

Renovatie bestaande tuin

Wilt u uw bestaande tuin op de schop nemen? Dan kunt u ook een beroep doen op ons. Voor de renovatie van een bestaande tuin komen wij eerst vrijblijvend bij u langs. Na een grondige inspectie van uw tuin en een inventarisatie van de mogelijkheden en uw wensen, maken wij een ontwerp voor uw gerenoveerde tuin. En als u tevreden bent over het ontwerp zorgen wij voor de tuinaanleg. Bent u niet zo’n liefhebber van wieden en schoffelen? Dan verzorgen wij voor u ook het tuinonderhoud [linken].

 

Ontwerp van tuin voor bedrijven

Sommige bedrijven hebben een grote tuin, andere enkel een paar plantenbakken. In beide gevallen kan Hoveniersbedrijf Johan Steenks veel voor u betekenen. De tuin bij uw bedrijf verdient een praktisch ontwerp. De tuin moet er om te beginnen mooi uitzien. Misschien wilt u er met mooi weer ook kunnen lunchen, borrelen of vergaderen. Wij houden rekening met al uw wensen.

 

Zelfs als u bij uw bedrijfspand alleen ruimte heeft voor een paar plantenbakken, kunnen wij u uitstekend adviseren. Die plantenbakken zetten de toon waarmee u uw medewerkers en gasten verwelkomt. Wij zorgen voor een inrichting die precies past bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

Meer informatie

Is uw tuin toe aan een goed ontwerp of bet u op zoek naar iemand die de tuinaanleg voor u doet? Neem dan nu contact op met Hoveniersbedrijf Johan Steenks.

Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace