Erfafscheiding

Een erfafscheiding is vaak onmisbaar en altijd een belangrijke factor in een tuin. Denk maar eens aan een scheef hangende of kapotte schutting. Dat doet toch onmiddellijk afbreuk aan een tuin? Hoe mooi en goed onderhouden die tuin ook is.

 

Schutting

Erfafscheidingen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Standaard houten panelen, of een houten schutting met een mooi patroon? De bekende coniferen of een ander soort begroeiing? Een strakke stenen schutting of een moderne erfafscheiding van metaal en brokken steen? De keuze is enorm. Voor elk materiaal is iets te zeggen en elke soort erfafscheiding heeft zo zijn eigen charme.

Passend geheel

Als de erfafscheiding een geheel vormt met de tuin komt een tuin pas echt goed tot zijn recht. Omdat de keuze zo ruim is, kan het best lastig zijn om iets te vinden dat goed past bij uw tuin en uw huis. De kleur van de schutting moet bijvoorbeeld niet vloeken met de sierbestrating in uw tuin.

Meer informatie

Hoveniersbedrijf Johan Steenks adviseert u graag over uw erfafscheiding. Wij zoeken naar de juiste hoogte en vorm van uw tuinafscheiding en bekijken welk materiaal het beste past bij uw tuin, uw huis en uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies nu contact op met Hoveniersbedrijf Johan Steenks.


NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

aaa-promo-09
hoveniersbedrijf-johan-steenks-99
hoveniersbedrijf-johan-steenks-94
hoveniersbedrijf-johan-steenks-93
hoveniersbedrijf-johan-steenks-92
hoveniersbedrijf-johan-steenks-91
hoveniersbedrijf-johan-steenks-90
hoveniersbedrijf-johan-steenks-89
hoveniersbedrijf-johan-steenks-88
hoveniersbedrijf-johan-steenks-87
hoveniersbedrijf-johan-steenks-86
hoveniersbedrijf-johan-steenks-85
hoveniersbedrijf-johan-steenks-68
aaa-promo-12
20130926_124042-kopie
20131220_161511-kopie