Sierbestrating

Sierbestrating maakt een mooie tuin helemaal af. De keuze is enorm. Gaat u voor tegels of neemt u liever hout? Welke vorm en kleur kiest u? Hoveniersbedrijf Johan Steenks kan u hierin uitstekend adviseren. Wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating perfect past bij uw tuin en uw huis.

 

Vijver

Een vijver in uw tuin is meer dan een kuil met een plas water erin. Het zorgt voor sfeer en levendigheid. Kikkers komen er badderen en vogels komen er drinken. Zo heeft u uw eigen stukje natuur bij uw huis. Vijvers zijn er in alle mogelijke soorten en maten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van een keuze. Dan kunt u heerlijk lang genieten van uw vijver.

 

Verlichting

Wilt u niet alleen ‘s zomers overdag van uw tuin genieten, maar ook ‘s avonds en in de winter? Dan is het een goed idee om verlichting aan te brengen in uw tuin. Ook hierin zijn de mogelijkheden onbegrensd. Houdt u van sfeerverlichting? Of moet de verlichting ook functioneel zijn? Wilt u bijvoorbeeld beelden mooi belichten of de toegang veilig verlichten? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

 

Meer informatie

Sierbestrating, een vijver en verlichting zijn elementen die uw tuin persoonlijk maken. Wij kunnen in uw tuin een sfeer creëren die perfect past bij u en uw huis. Neem voor een vrijblijvend advies nu contact op met Hoveniersbedrijf Johan Steenks.