Tuinonderhoud

Minstens twee keer per jaar heeft een tuin groot onderhoud nodig. Het onkruid moet eruit, de bollen erin en de mest er overheen, om het even heel simpel samen te vatten. Mensen met groene vingers en veel vrije tijd doen dat waarschijnlijk graag zelf. Wie het liever overlaat aan een professional, is bij Hoveniersbedrijf Johan Steenks aan het goede adres voor het tuinonderhoud.

 

Tuinonderhoud

Als u ons inschakelt voor uw tuinonderhoud, bent u verzekerd van een compleet verhaal. Wij zorgen voor de grote lijnen en letten op de kleine details. Wat wij bijvoorbeeld allemaal voor u kunnen doen:

 

Winterklaar maken

Lang niet alle planten overleven zonder meer de winter. Vaste planten kunnen wat isolatie gebruiken die ze beschermt tegen nachtvorst. De kwetsbare entplaats van rozen moet worden ingepakt. En potten die niet tegen vorst kunnen moeten naar binnen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin de vorst overleeft en komen hem graag winterklaar maken.

 

Snoeien

Snoeien gebeurt in de natuur alleen als het heel hard waait. In een tuin heeft de natuur soms wat hulp nodig. Takken die in de weg hangen of ziek zijn moeten zo nu en dan verwijderd worden. Het verschilt per boomsoort wanneer de snoeischaar erin mag. Op het verkeerde moment snoeien kan een boom zijn leven kosten. Laat het daarom over aan de professional. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te snoeien.

 

Meer informatie

Laat u het tuinonderhoud liever aan een professional over? Neem dan nu contact op met Hoveniersbedrijf Johan Steenks.